Străduțele din Oia 💙

În Santorini trebuie să ajungi măcar odată în viață! 💯 🗨️👁️‍🗨️💙
Grecia este alegerea multora dintre noi pentru vacanțele de vară, fie că ne dorim un concediu de lux all inclusive, în care să lenevim la soare cu o carte într-o mână și un cocktail 🍹 în cealaltă, fie că suntem pasionați de istoria antică, de zeițele grecești sau de arhitectura unică cu alb și albastru a unor zone, cum ar fi Santorini care are și peisajul unic datorat craterului vulcanic acoperit de apa mării (Caldera), înconjurat de stânci înalte și abrupte pe care se află oraşe cu case albe cu o arhitectură aparte.


Orașul Oia, cea mai înaltă localitate de pe insula Santorini este faimos și pentru apusurile de soare cele mai frumoase din lume.


Străduțele din acest oraș sunt încărcate cu istorie, frumusețe, flori, culoare, lumină, iar când ajungi acolo în pozele din Santorini, pentru că e fix așa ca și în poze, cu siguranță ai să te oprești pentru câteva momente și ai să admiri frumusețea locului.


Vei găsi de la magazine cu suveniruri, la restaurante și cafenele cu o priveliște care îți va rămâne întipărită în minte, străduțe cu măgăruși simpatici care te așteaptă la plimbare,bisericuțe care parcă te îndeamnă să mulțumești că ai ajuns într-un loc ca acesta, alune caramelizate, vin și voie bună.

Variante ai să găsești pentru toate gusturile și buzunarele, trebuie doar să îți dorești să ajungi acolo, merită din plini să pășești și tu în pozele din Santorini 💙 🌊 🌞 😁

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe