Prințesă fără prinț?!

Ajunsă la vârsta 30+2, dar nu în doi, o femeie este singură sau este liberă?! Este singură pentru că vrea prea multe sau pentru că știe prea multe?!

Discutabil! Prea mult de spus, prea puțin de înțeles! Pentru că așa suntem noi femeile, de neînțeles! De ce? Pentru că suntem într-o continuă schimbare, în bine aș zice eu, sau spre bine ar zice alții.

De la 30+ încolo o femeie rămâne singură, pentru că s-a obișnuit deja, sau se mărită doar ca să fie măritată! zicea cineva… Trăim după tipar sau după dorințe?!


Contestată sau nu, vârsta e doar o cifră! Poate aduce cu sine maturitatea la o cifră mică sau la una mai mare. De mică femeii îi este implementată ideea de prințesă care își găsește prințul și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți! Dar cine nu găsește prințul, nu în stadiul de prințesă, nu la vârsta în care încă mai crede în asta?! Înseamnă că nu mai vine sau nu-l mai vrea?!


Maturitatea, la femei, căci despre ele vorbim acum schimbă „îmi doresc” în „vreau”, schimbă visarea în plan și îndeplinire. „Îmi doresc un prinț” se transformă în „vreau un bărbat” , prințul e același pentru fiecare prințesă, dar când vrei un bărbat, știi ce vrei, vrei un bărbat pentru tine, al tău…nu te mai mulțumești cu prinț, vrei bărbat adevărat.. Și dacă la 30+ nu l-ai întâlnit încă, mai ai timp, nu mult, dar e vârsta la care cu siguranță orice femeie va alege să fie singură decât singură în doi… Nu e de judecat, nici de comentat, gusturile și alegerile nu se discută.. Pentru că 30+ înseamnă libertate, nu singurătate 😉


Și toată această libertate amestecată cu maturitate și presărată cu puțină ambiție, transformă prințese în femei care fac diferența, femei care vor și pot să schimbe lumea…cu sau fără prinț!
Dar mai devreme sau mai târziu, fiecare prințesă își va găsi prințul, iar dacă asta nu s-a întâmplat încă,dragele mele ….„noi suntem aici pentru ca nu am putut face anumite compromisuri sau au fost peste puterea noastră ;)” by S. Sima

Bucurați-vă din plin de libertate
Timpul le va aduce pe toate
Toate la timpul lor
Și aici și în viitor!

P. S. Prințule te mai aștept puțin,
Cât mai sorb dintr-un pahar cu vin
Poate te decizi de vii sau nu,
Cât încă-mi doresc și ține basmul
-Poeziile Ioanei-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: