Prințesă fără prinț 3️⃣

De Crăciun…

„Întreaga familie este așezată la masă, acasă la părinții ei. Mama a așezat-o la masa copiilor, pentru că după părerea ei, se descurcă de minune cu copii. Defapt ce vrea ea să dea de înțeles este că aparține acestei mese până când are să se maturizeze și să găsească un prinț. Și aici apare „problema”. Totul merge bine în viața ei, dar trebuie să recunoască că se simte lăsată la o parte atunci când este cu familia și prietenii ei. Fiecare conversație a lor se învârte în jurul subiectelor : iubiți, copii, întâlniri, colici, orgasme, alăptare și multe altele de genul,ceea ce o face să își pună întrebarea, acolo în adâncul inimii : ce anume își dorește cu adevărat?
Abia dacă mai reușeste să își dea seama, devreme ce toată lumea vine cu sfaturi și tipare despre cum ar trebui să arate viața ei. Tot ce știe este că acesta va fi ultimul Crăciun la masa copiilor.”
Dar oare asta își dorește ea, sau doar asta e ideea?!



Ți se pare cunoscut scenariul?

Multe prințese fără prinț se vor regăsi în el și pot doar să spun, e ok să nu fii ok. Din punctul ăsta de vedere. Să nu te încadrezi perfect în imaginea Crăciunului în familie.
Cert este că deși sărbătorile sunt planificate, având fiecare data lor în calendar, că sărbătorile sunt despre familie și în familie, nimeni nu ar trebui să se simtă pe dinafară doar pentru că … mai devreme sau mai târziu, fiecare prințesă își va găsi prințul, iar dacă asta nu s-a întâmplat încă,dragele mele ….„noi suntem aici pentru ca nu am putut face anumite compromisuri sau au fost peste puterea noastră ;)”

Oricum, ea nu mai e prințesă
E altceva, s-a transformat
Și știe că a fi fericită
Nu depinde doar de bărbat.

Și când momentul va veni
Ei doi, fericiți vor fi deja
Iar când se vor cunoaște
Nu vor depinde, ei se vor completa.

Și împreună vor porni
Într-o poveste lungă
Cu prinți, prințese și copii
Clădind o fericire împreună.

Prințesă ține minte,
Tu nu depinzi de prinț,
Nu totul e poveste
Încă mai este timp.

-Poeziile Ioanei-

3 gânduri despre „Prințesă fără prinț 3️⃣

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe