Calendar de frumusețe

De ce se spune somnul de frumusețe, când te trezești arătând de parcă tocmai ai venit dintr-un război mondial 🙈😅🙄? Cât clișeu.. Însă, se pare că cine doarme regește își păstrează sănătatea și rămâne în formă. Un pic de leneveală în weekend, sau chiar un somn bun după-amiaza, prind bine oricând 😋.
Ca să mă simt în formă, îmi fac de obicei o mică organizare. Și cum anul a început, mi-am făcut planuri să fac diverse lucruri prin casă. Dar la mine nu mai ajung să mă gândesc? 🤔.. Ei, ba bine că nu. Normal că mă gândesc 😜. Și am un obicei, de a-mi pune pe listă un mic calendar de frumusețe, de care să nu uit. Folosește-te și tu de el, zic! Uite-aici:

LA FIECARE ORĂ
Bea un pahar cu apă. Apa înseamnă sănătate. Dacă bei prea puțină apă, te vei simți obosit, ba chiar s-ar putea să ai durere de cap din cauza deshidratării. Apa te ajută să ai un ten frumos, iar ridurile vor apărea mai greu( la 30+ încă nu am 1rid😜).

O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ
Îngrijește-ți unghiile. Îndepărtează cuticulele și aplică un ulei sau lac protector.

O DATĂ LA ȘASE SĂPTĂMÂNI
Tundeți vârfurile. Dacă părul este bine tuns, atunci orice coafură se aranjează ușor. Totodată, dacă îl tunzi mai des, părul va avea mai mult volum și va fi mai sănătos. Unde mai pui că poți să-i aplici tot felul de idei cochete 😜😉.

Iar o dată pe an, fă o vizită la dentist,pentru un detartraj sau periaj profesionist. Contează foarte mult să ai grijă de dinții tăi. Atât din punct de vedere clinic, cât și din cel al aspectului. Doar știi și tu că zâmbetul pe buze face diferența 😋. Un zâmbet curat, sănătos și din suflet e machiajul perfect în orice zi, și se vede, chiar dacă e ascuns sub mască . 😁

Frumusețea știu că vine din interior, dar e bine să ai grijă de exterior, ca sufletul tău să fie bine. Practic, o mână spală pe alta, nu? 😜

📸 Istock

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: