Cazare pe Dunăre

Te-ai gândit vreodată să dormi pe Dunăre? La propriu? Ei bine, asta este posibil, într-un hotel plutitor. 😋
Da știu, sună ciudat, asta mi-a fost și mie prima reacție când am auzit. Și totuși m-am lăsat convinsă că ar trebui să încerc. Cum e? Pfff, o experiență inedită. Bine, asta dacă nu ești certat cu marea 🙈.
Hotelurile plutitoare sunt la mare căutare când vine vorba de o cazare în Budapesta. Ai aceleași facilități ca și la un hotel, doar cameră mai mică.
Știu că mulți fac discriminări când vine vorba de unguri, dar nu e deloc așa cum mulți dintre voi îi văd. Cel puțin în Budapesta, oamenii sunt amabili, cu simțul umorului, de parcă te-ncarcă cu energie.
Îți recomand să începi „mica” excursie cu degustatul tradiționalelor bucate ungurești. Sunt câteva restaurante tradiționale, pe care nu cumva să le ratezi.😋
Bulevarde mari și cu peisaje de nedescris, Budapesta are acel ceva. Nu mi-a fost în plan inițial, dar căutând cazare în drum spre Plitvice( Croația),mi s-a recomandat să optez pentru hotelul plutitor. 😁
Pe lângă confortul pe care îl are, peisajul și stările pe care le „primești”, sunt incomparabile.

Eu am ales Fortuna Boat Hotel&Restaurant, fiind relativ în centru, înconjurat de restaurante unde NEAPĂRAT! trebuie să guști din mâncare.( plus că e foaaaaaarte ieftină!) 😋 Curățenia este la ea acasă, și totul în deplină ordine și disciplină. Mai punem și faptul că de pe punte, ai o viziune perfectă asupra orașului, și gata! Ai tabloul principal al unui concediu fără regrete (sau chiar weekend, de ce nu?!).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: