Un’ se duc banii când pleacă? 🤔

Ce ți-e și cu banii ăștia… Așa cum vin, așa se și duc. Dar unde se duc banii, când pleacă?.. 🤔 Pentru că, la viteza cu care zboară din buzunarul meu, am impresia că pleacă undeva mai confortabil😅.
Pe parcursul zilelor mele (uneori anoste, alteori mai ceva ca un montagne-russe) am încercat să folosesc tot felul de economii, să fiu și eu în rând cu lumea, adică să pun bani la ciorap. Însă de fiecare dată am tot ocolit treaba asta. Ba luna asta nu, ba acum vreau haine noi, ba sunt reduceri, ba cărțile sunt la juma’ de preț.. Motive… Motive. 🙈 Orice, doar să nu economisesc. Și mi-am dat seama motivul principal : lenea😂. Dap, lenea. Pentru că orice metodă economică mi se părea că îmi ia prea mult timp, până să simt că totuși rămâne ceva în buzunarul meu. Să rămână, frate ceva, să pot să dispar ca Smeagol, din „Stăpânul Inelelor”. Să merg și eu lângă o plasmă, Home cinema, sau mai știu eu ce tehnologie ultra-super, și să spun cu licărire în ochi: „My precious”, fără să mă uit la preț 🙄.

Nelipsitul echilibru financiar nu e la mine acasă, deși îi pregătesc de multă vreme locul în casa mea😁. Am crezut că totul e pierdut. Gata, n-am să-mi iau niciodată și eu o vacanță în Turcia, sau măcar o rață confiată, răsfățată în vin. Daar, încă am speranțe. Și asta pentru că am aflat de curând de platforma cashback. Așadar, hai să vă spun nițel cum stă treaba cu ideea asta de #farabaniaruncati.

Ia stai puțin să te gândești.. Ai fi zis vreodată că, la un moment dat banii tăi se vor înmulți într-un cont de-al tău? Așa.. Pe gratis? Neah… Te-am băgat mai tare în ceață.. Bun, uite de fapt cum e..

Într-o lume în care mâncăm online pe pâine și totul e pe „fast-mod”, folosim tehnogia mai mult decât ne folosim pe noi înșine. Iar din ipocrizie sau nu, chiar dacă suntem moderni sau nu, ne dorim o aplicație pentru orice ce se poate face. Și ce să vezi, bineînțeles că există una și pentru economisit. 😁
Nu vreau să sune a reclamă siropoasă, dar CashClub, chiar m-a făcut să fiu mai „econoamă”, așa subtilă 😜.

Din spatele tastaturii ți se pare că totul e reclamă, nu ai răbdare să vezi despre ce e vorba și crezi că sunt baliverne. Ei bine, în primul rând, am să îți spun: stai jos, ia un pix și notează. Sau mai bine: ia telefonul și descarcă în primă fază aplicația, sau extensia de browser, asta ca să îți dai seama cât e de mișto. Le are pe cele două R: reală și rentabilă.

Cashback este un concept încă necunoscut de multă lume. Funcționează pe principiul „ce dai, aia primești” 😅. E simplu.. Faci cont gratuit, îți faci shoppingul online așa cum îți place ție, și poți să primești până în 30% bani înapoi, din cumpărături. Fain, ah? Ce e și mai fain, e că au foaaaaaarte multe magazine partenere din România și nu numai, ceea ce îți oferă o viziune mai largă a ceea ce vrei să cumperi. Plus că îți mai aduci niște bănuți (cam 30 la număr 😁), dacă inviți un prieten să își facă și el cont, și plasează o comandă. Daaa, știu, e foarte economic, pentru că îți dă posibilitatea să strângi bani, făcând totuși una din plăcerile vieții (shopping). Să nu mai spun că poți vedea în timp real unde e prețul mai ok, nu mai este nevoie să cauți zeci de pagini cu produse similare, să găsești pe cel mai bun din punct de vedere al banilor.
La modul serios vorbind, am ajuns în secolul în care financiarul se îmbină cu online-ul și fac casă bună cu economisirea. Punând întotdeauna preț pe reduceri și rezolvat totul într-un timp cât mai scurt, ne rămâne să alegem acest concept, cu speranța de mai bine.

Optimismul m-a ales pe mine, nu eu pe el. Și m-a făcut să înțeleg că nu tot ce zboară se mănâncă. Dar pentru a mânca, banul este în primul plan al poveștii. Și cu cât economisesc, cu atât mai mult am să ajung să îmi comand și eu rața mult așteptată. Că până la urmă.. Cât să mai și poți?.. Nu?.. 😜

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Sursele foto: https://www.facebook.com/cashclub.ro/ și https://cashclub.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑