Esențele tari se țin în fiole mici😉!

Oricât de tare schimbă un machiaj o persoană, recunosc că nu sunt prietenă cu asta. Cel puțin, nu cu cel excesiv. Și cum machiajul acoperă imperfecțiunile, dar nu și stările, la mine totul se rezumă la strictul necesar când mă pregătesc de aranjarea feței. Iar când vine vorba de micile imperfecțiuni, încerc tot felul de creme „home made”, pentru că nu vreau să îmi încarc fața cu fel de fel de produse testate pe animale. Mă bucur totuși că la 30′ ++, încă nu am parte de riduri, deși pielea mea o cam ia razna🙈😂.

Fiecare are o rutină de îngrijire a pielii, în special a tenului. Cum arată rutina mea zilnică? Păi, în primul rând demachierea e baza. Apoi, mă asigur că hidratarea vine în primul rând din interior, ca să-mi pot păstra un echilibru și să nu mă sperii când mă uit în oglindă 🙄🙈. Nu îmi încarc foarte mult fața, dar mă asigur că are tot ce e nevoie pentru a fi hidratată suficient.
Din păcate cu ani ce trec, noi femeile punem tot mai puțin accent pe îngrijirea pielii tenului, invocând mereu motive cum ar fi „nu am timp” sau „n-are rost, că și așa nu merg nicăieri”.

Cu gândul tot la frazele astea, am purtat câteva discuții pe acest subiect, cu sora mea. Fiind mai mare cu ceva ani, am zis că e bine să îi ascult sfaturile despre frumusețe, că deh.. Are experiență, nu?
Începuse să îmi amintească cum era rutina ei zilnică de îngrijire pe „vremea” ei. Întâi și întâi, se spăla pe față. Apoi, folosea lapte demachiant( no name, că nu erau prea multe pe atunci), apoi se spăla din nou cu apă și săpun, după care se demachia cu ceai de mușețel. Wow.. Ăsta da tratament.
Acum că totul s-a schimbat cu viteza luminii, nu mai are aceleași nevoi.. Și acum îmi povestea despre cât de mult înseamnă vitamina C pentru ten, cum oferă ea un plus de revigorare pielii și de ce este recomandată.
Dar totuși, parcă începea să mă plictisească. Voiam să-i zic „hai, soro, mai vorbim”. Brusc, îmi captase atenția. Începuse să îmi spună foarte entuziasmată de fiolele La Cabine. Ce mult a făcut pentru ea și cum a transformat-o. Nu, nu a schimbat-o în prințesă, dar cu siguranță s-a simțit ca una. 😊
Mi-a plăcut că nu făcea tam-tam din asta, de parcă ar fi vreun produs minune, să mi-l bage pe gât. Nu, era exact ce aveam nevoie. O doză perfectă de ser, care să îmi corecteze imperfecțiunile.

În doi timpi și trei mișcări am și pus de-o comandă pe Farmacia la Preț Mic. Una bucată La Cabine Anti Imperfection în coș și trimite comanda. 😁
Oooo sunt așa de entuziasmată, încât după ce mi-a trimis sorela și video cu minunățiile astea, am și fugit să scriu un articol despre ele și beneficiile lor. Ia trage și tu o geană rapidă la filmuleț :😜.

👇🏼👇🏼👇🏼

https://youtu.be/CXrM8rN3LHICe să și vezi, că în scurt timp cineva de la Curtea Regală a Spaniei (acolo la mama lor, unde s-au „născut” fiolele), m-a invitat la ei, pentru a participa la prezentarea produselor lor. Cum de ce? Pentru că le-am oferit o poveste frumoasă despre ce înseamnă Retinol pentru piele și produsele La Cabine Romania.


Eram ceva de genul.. 😱😱😱😱😱
Eu la Spania? Nu știam de Spania decât de la Jose Armando și acum sunt invitată de onoare?..

Mi-am luat inspirația în dinți, rapid mi-am făcut bagajul, mi-am adunat și notițele-schiță și-am plecat la drum. Ole!


👒👒👒💃💃💃

Pentru că sunt de fel anxioasă la capitolul Siguranță pe drumuri, am ales să zbor la business class.
Eram deja pe drum, mai aveam cam douăzeci de minute și aterizam. Știi filmele alea vechi în care domnișoarele mergeau din ușă în ușă cu produse și nu reușeau să vândă nimic? Eh, așa mă simțeam și eu pentru că nu puteam să îmi fac schița prezentării. Trebuia să le ofer un discurs examplar, și tot ce reușeam să pun pe hârtie erau bocancii puștiului din spatele meu, care nu încăpea de scaun 🙄🤦🏻‍♀️. Se potolise într-un final, dar a fost de ajuns să-mi strice zen-ul inspirativ 😅. Să mă relaxez puțin cu soarele de partea mea, am zis că voi începe toată nebunia cu o pauză binemeritată de cafea, imediat ce cobor din avion.

Spuma cremoasă a cafelei, și aroma perfectă m-a adus pe drumul cel bun, iar curând creionam deja primele idei.Deja vedeam visul cu ochii. O sală imensă, plină de oameni care mai de care mai aranjați, iar podiumul era „gătit” doar pentru mine. Începusem să tremur mai ceva ca piftia lu’ bunicu’. O doamnă drăguță mi-a montat un fel de hands-free, ca să fie totul formal.
Prezentarea a început. Totul părea ca în festivalul de la Cannes, unde eu prezentam nominalizările. 😅 Un nene din cască începuse să-mi șoptească.. ” Începe prezentarea lejer, iar în introducere povestește-le despre La Cabine Vitamina C.”

Eram debusolată, pentru că îmi pregătisem cu totul altfel de discurs. Dar, pentru că am mereu cuvintele la mine, am început cursiv să le spun tot ce știam eu mai bine despre aceste fiole și cum îți răsfață pielea mai mult decât orice. Și fără să realizez, totul mergea ca pe roate.
E ușor să vorbești despre ceva atunci când devine prietenul tău impetuos necesar, nu? 😜Mă simțisem ca o adevărată prințesă răsfățată, într-un cadru în care toată lumea îți era o familie primitoare. După prânzul „Regal” am fugit să-mi iau de la hotel ochelarii de soare. Aveam să petrec toată ziua vizitând cele mai frumoase locuri. Ole! 💃😍

Pe picior de plecare, eram cu gândul mereu acasă. Așteptăm cu nerăbdare să ajung pentru a încerca și eu fiolele La Cabine. Ciudat cum poți îndrăgi ceva ce încă nu ai încercat 😁.În Vremurile pe care le trăim, chipul devine cartea de vizită a oricărei femei. Eu am să o fac plăcută, devenind prietenă cu produsele astea inovative. Ten cu impurități, păzea!.. promit să scap de tine! 😎

Până una alta, fii pe fază să vezi ce năzbâtii mai fac prin lume! 💋👒🚂Sursa fotografii : farmacialapretmic.ro, https://www.facebook.com/lacabineromania/ și arhiva personală.Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑