Totul se îmbină perfect, cu un simplu parchet

Totul a început de la clasica frază : „ai și tu nevoie de un bărbat în casă.” 🙄 Orgolioasă din fire, am zis „stai puțin frate, ce, eu nu pot face treburi prin casă? Timpul m-a învățat cum să schimb un bec și să zugrăvesc. Așa că, am hotărât să investesc puțin și în interiorul casei, dacă tot s-a pus pe primăvăreală. Nu de-un bărbat masiv duc lipsă, ci am nevoie de un parchet masiv 😜.


Veșnica gresie îmi cam dă bătăi de cap cu trasul frigului la picioare. Așa că vreau să îmi încarc energia și sufletul cu ceva nou: parchet din lemn.
Și cum nu mi-s prințesă și mai degrabă mă salvez singură, (nu-l aștept pe Făt-Frumos), am pus de comandă.
A durat ceva timp până mi-a ajuns parchetul. Subțirel așa de fel, zic numa’ bine. Rapid îl pun și-apoi mă duc să biciclesc.
Eheee, dar mare mi-a fost mirarea când am desfăcut cutiile de carton și am văzut că drăguțul meu parchetul nu era direct pregătit să îl pun pe jos și gata. Nup. Trebuia eu să îl tai, eu să îl montez.. Eu… Eu… Eu… 🤦🏻‍♀️.
Nici nu am început și deja nu îi vedeam capătul.
Cred că făcusem vreo trei drumuri extra la bricolaj. În primă fază, să cumpăr ceva cu care să tai bucățile de parchet. Apoi, m-am întors pentru că aveam nevoie și de acea folie izolantă ce se pune sub parchet. Și după am pedalat din nou, pentru că cine știa că am nevoie și de plinte? 🙄.

Era deja după-masă.. Și pierdusem timpul cu tăiatul perfect, dat cu ciocanul să se îmbine, privit YouTube cu filmulețe – 3 modalități și secrete să montezi parchet. Începusem deja să mă plictisesc. Cine m-a pus pe mine să mă dau rotundă, că eu știu să montez, indiferent că e parchet stratificat sau nu?🙄🤦🏻‍♀️
După ce m-am simțit ca un pește pe uscat, am pus mâna pe calculator să văd ofertele de la Alma Parchet.


Și ca să nu crezi că o dau pe aiureli sau te duc cu zăhărelul, uite câteva avantaje să ai parchet Alma.

👇🏼👇🏼👇🏼

Avantaje :
📌 Produs natural
📌 Întreținere ușoară
📌 Bun izolator termic
📌 Poate fi rașchetat în repetate rânduri
📌 Aspect estetic deosebitCred că ar fi cazul să pun de-o cafea și să las adevărații profesioniști să își facă treaba. Nici măcar nu aveam habar că un parchet se poate rașcheta și că durata lui de viață este influențată de calitatea montajului și a materialelor folosite pentru montare și finisare. Dacă era pus de mine atotștiutoarea, atunci săracul parchet nu apuca weekendul 🙈.

Am rezolvat rapid problema, cu Alma Parchet. Asta se întâmplă de obicei când îmbini dragostea pentru lemn și natură, cu ceea ce faci 😉.
La fel ca ei, iubesc confortul, așa că am depus armele și i-am lăsat pe ei să îl monteze. Și ce noroc că am ascultat de sfatul lor și mi-am pus parchet pentru încălzire în pardoseală.
Picioare înghețate, la revedere! 😁Ce am învățat? Că în viața asta un simplu parchet masiv te poate pune la colț. Iar ca totul să fie îmbinat perfect, lasă-i pe cei ce sunt făcuți pentru munca potrivită cerințelor. Tu doar stai de-o parte, soarbe dintr-o ceașcă, și bucură-te de liniștea, eleganța și confortul pe care îl oferă un parchet bine ales.
Cine știe.. Poate parchetul îmi aduce alesul.. 🙈😅.. Dar asta e altă poveste, cu care ne auzim și data următoare.Până la noi cuvinte, bucură-te de viață! 💋🌈

Editare: CanvaSursa foto: superparchet.ro și https://www.almaparchet.ro.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑