Viitorul sună bine

Se spune că viitorul înseamnă rezultatul prezentului bine clădit. O muncă pe care o faci cu pasiune, pasul tău spre o creștere calculată.
Prezentul e mereu garnisit cu cioburi de viitor. Trebuie doar să le îmbini. Și totuși, cineva zicea că viitorul este un „trebuie”, cu anumite sarcini. Ei bine, eu te contrazic, nenică. Nimic nu „trebuie” în lumea asta. Cel puțin, asta m-a învățat bunica. Să vreau totul din plăcere, nu pentru că „trebuie”.
Viitorul ți-l clădești tu, cu pași făcuți, cu pus umăr la treabă și multă încredere de reușită.Și cum unii oameni sunt făcuți pentru reușită, am avut prilejul de a întâlni o companie pentru care viitorul înseamnă mai mult decât 25 de ani, ca rezultat: Frisomat.. Înseamnă : dedicare. Și dacă mă întrebi pe mine, cred că funcționează pe principiul ” S-ar putea ca ziua de mâine să fie a altuia”. Altfel, cum îți explici o așa reușită timp de 25 de ani, mergând cu capul sus și construind peste 974 de hale metalice, dezvoltându-se atât de armonios? 😊


Dar, să vă fac un scurt istoric de ce merită să dai și tu măcar un click 😎😉:

Innovators in steel building” / “Inovatori în construcții metalice”=> S-au „născut” prin ’96, cu buletin de Piatra Neamț, având sânge româno-belgian.
=> Peste 869 de antreprenori mulțumiți i-au fost parteneri de afaceri. Având cel mai bun raport calitate-preț, susține dezvoltarea companiilor în deplină armonie.
=> Frisomat e despre familie. Oameni, care se simt o familie, și având grijă unul de celălalt (Un lucru foarte important, din punct de vedere al durabilității unei companii). De ce? Pentru că îți oferă siguranța și confortul locului de muncă. Așa nu mai dai alarma pe „amânare”, când e de plecat la lucru 🙈.
=> Totul este proiectat cu ușurință, având controlul total asupra întregului proces de proiectare, producție, livrare și montaj.
=> Îndeplinesc dorințele clientului, indiferent de locația sau destinația halei.
=> Au la activ peste 35.000 de proiecte pe plan mondial, cu filiale în peste 14 țări, și fabrici în Belgia, Rusia și Brazilia.
=> Îmbină expertiza cu cerințele, în materie de design și funcționalitate.
=> Prieteni cu sustenabilitatea. (Oțelul pe care îl folosesc este 100% reciclabil, iar 50% din energia consumată, provine de la panourile solare.)
=> Datorită procesului de fabricare și montaj, halele Frisomat sunt gata într-un timp foarte scurt, indiferent că e vorba de un depozit pentru agricultură sau o simplă magazie.
=> Susțin sportul și mișcarea.
=> Îți oferă posibilitatea de a accesa fonduri europene.
=> Îți oferă o notă personală în ceea ce îți doresti să proiectezi.


Asta e pe puțin ce am putea spune despre compania Frisomat. Și acum voi ăștia cârcotași ați spune : „ce reclamă..ce laudă.. 🙄”. Ei bine, Nu e! Este realizarea unor oameni cu cap, care au știut cum să pună „mână de la mână”, să ajungă la 25 de ani constructivi. Și dacă o luăm altfel, să fie laudă, frate! Că au pentru ce. Seriozitatea și lucrul bine făcut, i-au dat lăudători, asta e sigur! 😉

Și mi-am promis că am să împart astea cu bunicii. Să le spun ce bine ar putea face pentru ei astfel de hala industriala, ei fiind muncitori calificați în producție, având și fermă pe deasupra 😁. Sunt ei de modă veche, dar tot nu se dau în lături de la tehnologia inovativă. Halele industriale sunt montate în mod sigur și rapid, cu soluții unice Frisomat.
Să nu mai zic că au început să pună întrebări, ce și cum, deja curioși de viitorul rezultat. Până și ideile despre Hala Deposit Cartof de la Frisomat i-au sucit mințile.

A fost, desigur, mai greu să îi conving pe bătrânii mei cât de importante sunt temperatura și ventilația eficientă, nu așa ca-n șură adunate🙈. Asigurarea condițiilor optime și oxigenarea corespunzătoare le vor permite să își mențină producția în picioare. Și da, i-am convins și liniștit că Frizomat mănâncă asta pe pâine.
Nuu, nu cartofi🙄… Ci condițiile ideale, pentru a duce proiectul la bun sfârșit și în deplină siguranță.

Dacă am reușit să-i pun la curent pe bătrâni cu ceea ce oferă Frisomat, atunci cu siguranță ți-am putut oferi și ție niște idei, de ce nu, pentru viitoare proiecte. Aa, și să nu uităm că oferă și garanție între 2- 10 ani, în funcţie de componentă pentru clădiri de depozitare industriale.

Oțel galvanic? Nici măcar nu știam ce înseamnă asta sau cu ce se asortează 😅. Fiind un material dur și solid, compania folosește cu doar 30% mai puțin ca orice altă companie.

În ceea ce mă privește, nu pot să spun decât ” Bravo, oameni buni”. Iar ca și ca și client (sper să și fiu unul în curând), aș alege Frizomat pentru că :
✅ Rentează
✅ Garantează
✅Facilitează

Eu una, mă bucur că am întâlnit acești oameni cu spirit tânăr, care au reușit să contureze pe hartă o companie așa frumoasă. Eu? Nu aș mai schimba nimic la ei sau modul lor de funcționare. Dar acum vin și mă întreb, ei ce ar schimba în mai bine? Pot fi mai inovativi de atât?

Așadar, viitorul? Frizomat știe cum să-l construiască, asta e sigur. Pentru mulți, viitorul visat nu este adesea, decât reîntoarcerea la un trecut idealizat. Dar pentru ei înseamnă 25 de ani realizați cu încredere și profesionalism. Au apucat în brațe prezentul și au clădit un viitor așa cum l-au dorit.


La mulți ani, plini de de proiecte!

Iar noi, să ne citim cu bine și data viitoare! 💋🎉

Sursa foto : https://www.frisomat.ro/

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑