Bijuteria..o poveste nescrisă!


Fiecare bijuterie pe care o porți reprezintă povestea ei. Indiferent că este întâmplătoare sau gândită, fiecare cuvințel nescris e pentru inimi, și din suflete.

Începând de la clasica poveste cu inelul transmis din generație în generație, până la mult așteptatul colier, primit la aniversarea a 25 de ani de căsnicie. Nuanța pe care și-o câștigă în timp este considerată nuanța iubirii constante. Pentru că, indiferent de formă sau preț, ea va căpăta valoarea meritată. Nuanța vie și vibrantă a unei bijuterii îți asigură starea necesară unui suflet șlefuit de culoare.Dar știai că această nuanță prinde contur prin povestea din spatele poveștii?
Acea mică pietricică neînsemnată care prinde viață și valoare, așa …pas cu pas, o dată ce ajunge o bijuterie dintr-un brand. Începe prin a fi un banal obiect , apoi se maturizează devenind acel suvenir de suflet.
Și oare ce are spune o bijuterie 💎 ? Cum și-ar spune povestea minunată a unor inele cu pietre naturale?


” Am fost creat pic cu pic..doar o idee, nimic mai mult.
Un mic material atipic, ce nu puteam decât s-ascult.
Apoi din schiță ,curgeam siroaie ,plin de ceară și nimeni nu știa
Cât așteptam să ajung prețios la inima cuiva.
Pe rând, încet, aveam o formă bucălată, să pot vedea și lumea toată.
Șlefuit am fost, iar tu habar n-aveai,
Doar mă oferi cuiva în dar, sperând că undeva, măcar pe-un deget mă potriveai.
Dar știam deja de mult,
Că al cuiva suflet am să-l ascult”
Și uite așa, nici măcar nu dăm importanță poveștilor „din culise”. Unii doar pot să cumpere orice bijuterie, ca să scape de gura femeii, alții le oferă în dar, pentru că vor să le facă prințese pe femeile din viața lor. Și Pentru că ei știu că prințesele poartă bijuterii. Iar ca să te simți ca una ai nevoie și tu ca femeie de colier de argint. . Sau macar un pandantiv pe care să îl porți la suflet, în zilele cu soare.Cadoul pentru mine înseamnă viață. Mai exact A da! Viață. Mai ales, când vine vorba de o bijuterie ca cerceii din argint, de exemplu. Simplitatea cu care ei devin o poveste în urechea mamei mele, transformă totul în viață pură și plină de culoare.Combinațiile de culori sunt mereu un atuu, din punctul meu de vedere, când vine vorba de o bijuterie. Accesorizate cu mult entuziasm , îți dau un vibe bun și te face să fii plină de stimă și eleganță. Rafinamentul e la putere, așa că nu uita să te răsfeți cu bijuterii, măcar din când în când ,dacă nu o dată pe lună. Cum de ce? Pentru că orice femeie, indiferent de vârstă, etnie sau culoare merită ceva atât de prețios. Încrezătoare din fire, aleg mereu ce e mai bun și îmi dau o stare de bine.
Dacă mă întrebi pe mine, o bijuterie îți pune zâmbetul în valoarea, de parcă ai fi la cel mai bun casting pentru un film de Oscar. Te pune în valoare pe tine, personalitatea și frumusețea ta.

Fie vremea bună – rea, o bijuterie colorează personalitatea ta! 🌈 😉

Sursa foto: indira.ro și https://www.instagram.com/indirabijoux/.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: