Socoteala din „târg” ,merge cu cea de acasă

Frumosul nostru DEX, spune cam așa: cumpărături= produs cumpărat, târguială.
Eheee, de-ar fi vorba de târguială la fiecare shopping 🛒 online, ar fi mai mult ca perfect. Dar, cum „socoteala din târg nu bate cu cea de acasă”, nu poți cumpăra online tot ce vrei și la ce preț ar vrea suflețelul tău.

Ooo ..dacă aș avea cinci lei de câte ori am achiziționat ceva ce chiar m-a mulțumit din toate punctele de vedere, acum aș putea să-mi iau un mini weekend în Dubai😅.


” Nu știu alții cum sunt dar eu..”Când  zic cumpărături online, zic : timp, nervi și o grămadă de click-uri accesate. Chiar și pentru a-mi lua o cană simpatică deschid zeci de pagini, compar, click… Iar compar.. Iar click.. dă înapoi 🔙.. Stai că nu mai știam celălalt site, că am sărit peste el.. Și unde era reclama aia cu 5% reducere? Pffff… Asta ca să îți faci o idee cam cum decurge o comandă normală, fără nici un fel de instrumente de scris.S-o spun pe aia dreaptă, mă cam săturasem de timp irosit, așa că am dat-o pe documentat. Știi tu.. Așa ca românii, căutat pe google mot-a-mot 😂.

Și-am ajuns la concluzia că mult mai mult te ajută acest marketplace online, în toată tevatura asta de pe internet.

E mult mai scurt timpul când accesezi doar un site și nu zece. Plus că este exact cum ai fi intrat într-un bazar. Știi tu.. Locul acela unde poți găsi orice. Acel șir de tarabe unde se vând diverse mărunțișuri.

Din „grămezile” de produse afișate, alegi ce-ți face cu ochiul și click-uiești ” negociază”, nu-l arunci așa ca-n fân. Aștepți și tu frumos, mai sorbi o gură de cafea, mai bagi sub nas o bezea și hop și mail-ul cu prețul mai bun pentru produse.

Am dat și eu în sfârșit de-o târguială online. Și prima mea achiziție a fost  2 boxe acustice de perete madison, că deja mă săturasem să facă alea vechi ca un tractor.😅.  Și pentru că „muzica e viața mea” 🤣, aveam nevoie de ceva armonios în sufragerie. Dă bine pe peretele în creion, făcut de copilul meu👀🙈.

https://www.negociat.ro/set-boxe-acustice-madison-2-cai-60w-negru/Și dacă tocmai dădusem start la negociat, mi-am continuat cumpărăturile cu Casti cu microfon gaming 😁. Dap, o dau uneori pe  „World Of Thanks”, da shhhh… Nu vreau să mă creadă lumea dependentă sau ceva🙈.

https://www.negociat.ro/casti-cu-microfon-gaming-asgard-esperanza/Și cum venea și weekend-ul, zic „hai să îmi iau și-o carte”. De ce nu? Doar cititul ne-a adus pe calea tehnologiei, până la urmă, nu? Oricum aveam planurile făcute cu nepoții mei. Așa am zis să facem puțină educație interactivă.
Una bucată carte cu mijloace de transport, adjudecat, negociat!

https://www.negociat.ro/carte-raspundel-istete-mijloace-de-transport/


N-ai să mă mai vezi cu nervii la pământ și vreo 9 pagini deschise în Chrome. 😂

M-am bucurat să văd că este cineva care a făcut treaba bine gândită, în așa fel încât să fie ușor pentru client.
Foarte eficient și calculat a fost toată treaba asta cu negociatul online:

👉🏼 Rapid
👌 Pe „prețul” tău (că gusturile nu se discută)
👍🏼 Ofertant.Odată cu tehnologia avansată, crește și varietatea produselor. Rareori, informațiile prezentate conțin atât prețul cât și calitatea serviciilor sau produselor. Așa că, cea mai ușoară metodă de shopping online, și pe buzunarul fiecăruia, rămâne marketplace-ul.  După domnuca Wikipedia, reprezintă o modalitate de a eficientiza produsul de producție. După mine? Un fel de înțelegere pe cale amiabilă, a cumpărării unui produs, rezultatul fiind unul favorabil pentru client.
Mai rămâne doar să te pregătești sufletește pentru achiziționat 😜.
Iar pentru cumpărat ai nevoie doar de un singur lucru :


👉🏼 Simplu ca bună-ziua : iei ceva la pachet și-o dai pe tocmeală online! 😉

Sursa foto: https://marketplace.negociat.ro/ și https://www.facebook.com/negociat

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: