La piscine- înainte.. la război- înapoi!

Iubesc apa de când mă știu..dar, nu sunt prietenă cu ea. Mă înteleg cu ea exact ca peștele pe uscat. Mă zbat cât pot, că oricum nu știu ce fac 😂. Mereu visez că încerc cine știe ce stil fluture sau alte insecte ce se fac prin apă, atunci când înnoți🙈.
Nu știu de unde vine reticența asta, dar nu mă simt foarte dezamăgită. Pentru că astfel am devenit și eu una din acele „foca moca”, așa cum le spun eu. Alea de le vezi că stau pe marginea unei piscine , arătând ca o divă , bălăcindu-și doar picioarele în apă😂.


Contextul în care ne aflăm, nu ne permite foarte multe în materie de vacanță, așa că varianta cea mai bună a rămas să-mi pun în curte o piscină. De ce să nu fiu și eu ca vedetele, cu cocktail în mână și sezlongul la subbraț?😋


Zis și făcut! Din vorbă în vorbă, am ales exact varianta perfectă pentru curtea mea de vis: Piscine Ieftine.
Când faci o alegere, indiferent de ceea ce vrei să achiziționezi/construiești, contează în primul rând, raportul calitate-transport-preț. Acesta trebuie să fie unul pe bunul tău plac și buzunar. Român fiind, mă uit mereu să am parte de transport gratuit și calitate superioară, dar și la preț bun. (fără vreo aluzie la ceva anume 😁). Da, știu …și sărac și cu pretenții🙈. Dar sunt companii care îți oferă toate aceste avantaje. Așa că, am ales PiscineIeftine.ro. Ei garantează calitatea, la prețuri modice și au montaj gratuit, indiferent de localitate. Abia așteptam să fie gata. La ei, totul e pe repede -înainte, nu aștepți cu săptămânile până ți se îngălbenește gazonul și-ți apar fire albe😁.


Deja îmi lustruiam paharele de cocktail, cu speranța că mă lăfăi în curând ca bogații în piscine😅.
Învățasem de la bunicul meu că tot ce este „îmbrăcat” cu poliester, ține mai mult în timp. Mi-am lăsat intuiția să zburde, și pe baza a cele spuse, mi-am ales un model din acele piscine metalice. Că deh, oamenii ăștia stau foaaarte bine la capitolul variațiuni cu dimensiuni, față de alte companii. Alesesem una ovală, standard de 1,20 m.
Oricum nu voiam să mă „adâncesc ” prea tare, ci să mă relaxez😅.


Cât despre celelalte piscine din otel, pot spune că sunt pe lista mătușii, de achizitionat în fundul curții. Tare a mai pus ochii pe una cu scările din oțel 🙈. Ce să faci, gusturile nu se discută.Iar ca totul să arate ca din revistă scos, piscina va fi decorată cu borduri speciale, antiderapante.. Că doar vreau să mă respect, nu să mă rănesc, nu?😁
Se apropie sezonul meu preferat, așa că trebuie să am grijă ca piscina să își facă loc în grădină. Vara este oficial permisul pentru leneveală, așa că mă pregătesc din timp de examen 🙈.


Deși cu toții avem cuvinte de laudă la adresa produsului preferat, pot spune cu siguranță că aceste piscine au fost cireasa de pe tortul meu sezonier. Iar cu ocazia asta, promit să fac din vară, cea mai frumoasă din care ar putea fi. Până și supărările trec mai repede pe marginea piscinei😁. Cât despre cocktail… Am să vă las pe voi să salivați, cât timp eu îl savurez pe mica mea insulă perfectă!

Sursa foto:https://piscineieftine.ro/piscine/

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Un gând despre „La piscine- înainte.. la război- înapoi!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: