Cât timp petrecem online și pentru ce?

„Omul cât trăiește învață!”

Vine un moment în viață, mă rog, unul e puțin spus, cu siguranță sunt nenumărate, astfel de momente în care îți dorești să faci mai mult, să fii mai mult, să ai mai mult.

Fie că e vorba de dezvoltare personală, de începerea unei afaceri, de a învăța lucruri noi în materie de gătit, decorat, cântat, pictat, tot ce îți poate trece prin minte, primul lucru care îl fac mulți dintre noi este să dea căutare 🔎 pe Google. Zis și făcut.
Am deschis laptopul, am intrat pe google și am pus în căsuța de căutare „ce faci atunci când vrei mai mult?”

Spre surprinderea mea, sau nu, rezultatele generate de Google au fost pe subiectul amoros al relațiilor și al nevoilor în relații… Hmmmm, și Google știe că sunt singură și vrea să-mi dea sfaturi? 🤔 Pentru un moment m-am simțit ca pe ulița din sat, plină cu bunicuțe binevoitoare care mă întreabă „dar tu când ai de gând să te măriți?vremea trece dragu mamii”..

Citez :
„Sunt intrebat câteodată de ce am plecat din România. Nu am plecat din cauze economice, politice, că e o țară dezbinata sau shit.
Am plecat să scap de sfaturi, recomandări, si mai ales să nu mai fiu intrebat” dar tu când te insori?”
C. Bodian

Și uite așa, ne limităm, sau am fost educați să ne limităm la a ne face o familie, a avea grijă de familie și a sacrifica totul pentru familie.
Nimic greșit, dar…revenind la întrebarea de mai sus, ce facem atunci când vrem mai mult?

Teoria evoluției elaborată de Charles Darwin, tânărul leneș care a ajuns să producă o nouă știință care ne influențează pe toți este una dintre marile dovezi că cineva a vrut mai mult și a făcut mai mult. Într-adevăr, nu toți suntem sau vom fii oameni de știință, dar în fiecare din noi există setea de mai mult, pe planuri diferite sau nu, măreț sau discret, visăm sau ne dorim ceva mai mult.

Mediul online, mai mult ca oricând îți stă la dispoziție cu tot ceea ce ai nevoie și cu răspunsuri la cele mai multe din întrebări, după cum am mai specificat și în articolul anterior ➡️ https://gospodivele.com/2020/06/25/mediul-online-✅❎/#more-894 e mai simplu ca oricând, dar totuși informația trebuie filtrată.În medie, o persoană, petrece 100 de zile de timp online în fiecare an, asta e mai mult de 27% din fiecare an, practic un sfert din timpul nostru este petrecut online. Timpul de 6 ore și 42 minute este media mondială, Statele Unite ale Americii situându-se puțin sub ea la 6ore și 31 minute/zi. Cel mai mare grad de dependență de Internet îl are Filipine, la 10 ore și 2 minute, în timp ce cel mai mic este Japonia la 3 ore și 45 minute /zi. (TNW, sursa zonait.ro 2019)

Pandemia a adus unele schimbări în viața noastră, bune sau mai puțin bune, dar cumva ne-a oferit timp, timp pe care dacă l-am și îl gestionăm înțelept, avem doar de câștigat. Timpul petrecut online a crescut cu siguranță, mulți dintre noi fiind nevoiți să lucrăm de acasă sau să începem o afacere de acasă.

Și ca să închei cum am început, omul cât trăiește învață! Acum e momentul să îți setezi intenții, să îți faci planuri, să iei măsuri și să devii cea mai bună variantă a ta, a afacerii tale.

Typing………. 🙃

2 gânduri despre „Cât timp petrecem online și pentru ce?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: