Cu gândul la mare

Când spun vacanțe, clar mă duce gândul la mare, soare, relaxare, turism.. Acum, în contextul dat înseamnă mai mult Netflix, decât călătorit 🙄. Începusem să îi invidiez pe cei din filme. Să nu mai zic că deja strig la ei când îi văd fără mască 🙈😅. Îmi e dor de plimbări lungi , ce să mai zic de concedii normale..
Planuri de concediu? Nu prea.. Sau cel puțin nu pentru sezonul estival😋.


Cum planeta nu se învârte după bunul nostru plac, mă gândesc să îmi organisez măcar o vacanță scurtă de weekend, pe litoralul romanesc.
Luna septembrie e perfectă pentru vacanțe. Nu tu căldură sufocantă, nu tu aglomerație, plus că în unele hoteluri prețurile scad la jumătate. Fiind adepta lucrului bine organizat, aleg mereu serviciile all inclusive. Și ca să știi și tu, asta nu înseamnă servicii de bogătași. Acestea sunt anumite servicii extra pe care le poți face în cadrul unei vacanțe. Eu merg pe considerentul „dai un ban, dar stai în față”, așa că alegerea mea rămâne mereu 4 stele. Oricum vreau să am acces la jacuzzi, plajă cu șezlong, sau să văd vreun show de seară, așa că de ce să nu am inclus în prețul cazării asta, în loc să plătesc dublu, dacă aș programa separat?!..


Spre norocul meu, am găsit cazarea convenabilă pentru litoral 2021: Hotel Poseidon Resort & SPA, în stațiunea Jupiter. Confort, curățenie și liniște sufletească, toate într-o singură cămăruță. Plus că plaja e la 20 de metri distanță, așa că nu fac mult timp cu drumul, deci am timp de pregăteală 😁. Cochet, aproape de mare și nu va trebui să scot din buzunar mai mult decât am preconizat, pe un mini sejur.
Apropo de pregătit, acum că mi-am rezervat totul organizat, vine treaba geamantanului. Da , fiind femeie, ai nevoie de mai multe, dar cel mai important este crema de protecție solară. Oricât de mult iubim soarele, prea multă expunere dăunează, dacă nu folosești protecția potrivită.


Am pregătit încălțămintea, hainele asortate și pun la punct ultimele detalii legate de asigurarea storno. Vreau să mă asigur că totul merge perfect, și în deplin confort sanitar. Ce bine că cei de la litoralul românesc îți oferă o vacanță în siguranță! 🤩


Acum că ne-am cam obișnuit cu pandemia, trebuie totuși să învățăm cum să trăim cu ea. Și e bine când undeva, știi că unii oameni îți oferă acest „lux” (ca să-i spun așa, de a primi banii înapoi, în caz de Covid.


Ieșirea la mare înseamnă pentru mine, deconectare. Sună clișeic când te gândești că mergi printre sutele de oameni, nu?😅
Fac abstracție de acest lucru, păstrând distanța socială și conectându-mă la liniște, soare, valuri și nisipul care îmi oferă speranța de mai bine.
Raze, soare, șezlonguri în floare, păzea că vin!


Dupa ce îmi încarc astfel bateriile, mă întorc către casă, cu forțe noi, să încep din nou munca.. Doar mă așteaptă și la anul o nouă vacanță, nu?😋


Tu ai planuri de vacanță? Ce înseamnă pentru tine, siguranța într-o călătorie și cum îți încarci bateriile?
Până la noi cuvinte, să ai zile cu soare în suflet! 💋🌈

Sursa foto: litoralulromanesc.ro și arhiva personală.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: