Dau FARMEC frumuseții matinale

Încă de mic, familia te învață principii. Încep cu ce e necesar pentru tine, apoi continuă cu regulile de bun simț. Cum să te comporți în societate și cum să te prezinți față de celălalt, fără să atragi asupra ta consecințe negative.
Eu, la rândul meu, am fost învățată să respect. Dar în primul rând, să mă respect pe mine, atât ca om, cât și ca femeie.

editare Canva


Bunica îmi spunea așa: ” Fătucă dragă, griji de mânurile tale, că așe tie învață lumea, ca pă buletin”. Fiind de-un dram de zâmbet, n-am înțeles eu ce voia să-mi spună. Așteptam să termine, să fug și eu la joacă 😅. În schimb, după ce am crescut, am realizat că mâinile îți sunt cartea de vizită. Trebuie să ai grijă de ele, pentru că te reprezintă ca om.


Și am început să am un mic ritual de îngrijire a mâinilor, în fiecare dimineață. E ca și cum le-aș da trezirea matinală, simțindu-mă de parcă aș fi Născută sub semnul evoluției.


Înainte, foloseam doar săpun și cam atât. Apoi, am observat că pielea îmi devenea foarte uscată, de parcă mai aveam un pic și o dădeam cu șmirghel 🙈. Așa că am făcut și eu cunoștință cu un Produs 100% românesc : crema pentru mâini cu glicerină. Mulțumită de efectul de după, ritualul dimineților mele începe cam așa :


Una bucată săpun
Unul cu miros comun,
Apoi mâinile le „retușez”,
Cu cremă cu glicerină,
Ca să-mi las și pielea fină. 🙈😜Zici că nu puteam să funcționez, dacă nu arătam de-un zece perfect. Ce să mai.. Eu și Nadia Comăneci 🙈😅.

Copilăroasă fiind din fire, am crezut mereu că frumusețea nu trebuie întreținută, ci poți să fii o prințesă, fără nici o grijă. Evident, am primit o palmă de la viață și ea mi-a zis așa : „drăguță.. Ai nevoie de Gerovital H3 Evolution Perfect Look…că ochișorii ăia nu se mențin singuri așa frumoși” 🤣.Așa că am mai adăugat un produs în evoluția mea în materie de frumusețe: cremă contur pentru ochi. Reduce cearcănele cu până la 50%, oferindu-le ochișorilor mei ăștia mândrii, efect radiant sănătos.

👇🏼👇🏼👇🏼 https://www.farmec.ro/produse/ten/crema-fermitate-contur-ochi-1111.html


Și pentru că am realizat că după 30+ nimic nu e la fel, am zis să mă asigur că impuritățile nu vor apărea în timp, așa că folosesc cremă de față.
Citisem undeva că bambusul reduce producerea sebumului din piele. Bun… Și cum am tenul gras… Unde aș putea eu găsi la ora asta un bambus să mi-l pun pe față?

N-am șanse.. Așa că aplic metoda mai rapidă și accesibilă : cremă de față matifiantă, din bambus 🎋. Face parte din rutina mea zilnică, pentru că hidratează intens pielea și are grijă de tenul meu.

În general, nu-mi place să-mi simt fața încărcată cu de toate, așa că am făcut alegerea perfectă în materie de produse pentru chipul meu. Foloseam la început tot felul de creme, neștiind că fiecare este potrivită pentru un anumit tip de ten, și uneori o prea încărcam cu produse. Acum sunt mândră că folosesc doar câte unul pentru fiecare parte din frumusețea mea: crema contur pentru ochi, crema matifiantă pentru față, și crema cu glicerină pentru mâini.În sfârșit, mă pot mândrii și eu că sunt în pas cu evoluția frumuseții și probabil că nu sunt o Divă (mai mult ca sigur), dar mă simt ca una, cu siguranță.Rutina mea de frumusețe constă în evoluție..Tu ce rutină ai? 💜💋Sursa fotografii : arhiva personală, https://www.farmec.ro și pinterest.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: