Canapeaua veselă 🛋️

A fost odată ca niciodată o canapea…

Mică, singură și sincer urâțică ea, de un galben prăfuit și nu, nu de timp.. Scoasă la vânzare pentru că nu era destul de încăpătoare, ea nu și-a dorit stăpân, ea și-a dorit culoare.. Visa să ajungă într-o lume colorată în culori mai frumoase decât ea, deși defapt tot ce dorea era să facă parte din viața cuiva.

Te-am văzut, mi-ai plăcut, ce rămâne de făcut?! Ei te-au dat, eu te-am luat. A fost un fel de dragoste la prima vedere, deși în caietul meu de repere, galbenul muștar nu dădea nici o idee. Totuși, tu nu aveai pe nimeni, iar eu nimic, dar împreună am dat naștere ideilor și am construit.

O lume colorată în care ți-am găsit loc, nu simplu loc, ci în jurul tău au aranjat tot, astfel încât tu să ai lumea ta, așa cum ai visat, dar nici pe mine nu m-am uitat. Plăcerea mea pentru roz, a învăluit al tău Univers, și am făcut din tine, o canapea veselă, sper că îți place, deși nu, încă nu am ajuns la destinație. Împreună vom face amintiri și vom umple golurile lăsate de… Nu mai contează!

Pot acum să afirm că, dăruindu-ți culoare așa cum ai visat, un mediu al tău colorat, dar din dar se face rai și acum tu îmi dai, acel loc, pe care îl pot numi acasă, acel loc în care mă relaxez și gândurile rele fug și mă lasă. Avem lumea noastră acum și îți promit că este doar un început de drum!

Canapeaua veselă e a mea și nu o dau la nimenea! 🛋 ❤️🤗

Vocabularul culorilor 🌈

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: