Patiseria cu povești 🍰

Povești… Patiserie… De unde a pornit se știe! De la zicală din străbuni, care vrea a ne face mai buni și spune așa : „Vorba dulce mult aduce!”

Dulceeeeeeeee.. 🙃 se aprinde un beculeț când dintr-o dată creierul meu asociază o cafea cu ceva dulce, o carte cu ceva dulce, o poveste cu ceva dulce, dar mai presus de toate dacă ceva e dulce îmbietor e acel sentiment înfiorător, de bun, numit iubire. Iubirea e dulce, ba chiar unii zic că prea multe dulcegării se consumă într-un cuplu, mai mult la figurat decât la propriu, dar dacă ne gândim bine și dragostea se sărbătorește cu tortul.

„Stop 🛑 pauză!” mă oprește din gândirea mea pofticioasă prietena mea nelipsită la „nevoie”, pe numele ei Conștiința 😀

„E Săptămâna Mare , ai uitat?!” 🤔 zise ea…

„OK, OK, ai dreptate, păcatele să-mi fie iertate! Dar chiar și în prag de sărbătoare, o sărbătoare despre jertfă, tot iubirea e vedetă!” încerc eu să-mi îndulcesc prietena cu vorba.

Toate iubirile, întotdeauna și pentru totdeauna vor avea nevoie de dovezi. Așa că de fiecare dată când ne declarăm sau ne asumăm o iubire, Dumnezeu și viața ne va oferi posibilități și oportunități aproape zilnice să ne dovedim treaba asta.

Zicea la un moment dat pastorul Gabi Zăgrean, iar motivul sărbătorii pascale este o dovadă de iubire. Indiferent dacă sărbătorești acum sau nu, că ești religios sau nu , fie ca lumina acestei sărbători să te indemne la mai multă iubire pentru aproapele tău. Lumea are nevoie de iubire!

Din patiserie vă urăm cu bucurie sărbători pline de lumină și poftă la dulcegărie! 🤗😘🤗

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: