Hai să îți spun ceva.. 🙃

Nu există oameni BUNI sau oameni RĂI, există doar oameni LECȚIE! De la unii înveți cum SĂ NU FI ca și ei, iar de la ceilalți înveți cum SĂ FI asemenea lor! 🤗

Și acuma să-mi fie cu iertare că sunt atât de pozitivă și bunăvoitoare, că am tot fost critică în ultima vreme pe tema asta,că prea văd totul roz, că vezi Doamne pe ce lume trăiesc, sau că sunt proastă și nu îmi dau seama defapt cine ce poate,ori că aș fi prea credulă. (e corect cuvântul ăsta măcar? 🤔)

Deci..

Oamenii BUNI sunt aceia care au fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, căci el este BUNĂTATE! Concluzie, omul a fost creat după chipul și asemănarea BUNĂTĂȚII! Omul /oamenii sunt buni!

Oamenii RĂI, păi aici e mult de spus și de săpat adânc în inima și viața fiecăruia ca să îți poți da seama ce l-a determinat pe om să nu mai fie bun.. Dar, citez : „Nu poți fi iremediabil rău dacă ai râs măcar odată în viață.

Dar știți cum e, fiecare crede cum vrea de cuviință și își alege singur principiile pe care le urmează în viață! Cum sau de ce credem pe cineva?

Când încercăm să aducem la cunoștință unei persoane ceva, tehnicile de credibilitate sunt oarecum importante, iată de ce.

Credibilitatea este în ochiul privitorului. Nu vom fi considerați credibili dacă nu satisfacem standardele celui care ne privește. Aici avem de a face cu legea prietenilor 🙂

Prima regulă a credibilității este aceea de a nu-i spune niciodată unei alte persoane mai mult decât poate crede. A doua regulă a credibilității este precizia. De exemplu :în loc de a spune că ați slăbit 10 kg, spuneți adevărul, ați slăbit doar 7kg, o asemenea cifră sună sută la sută credibil. Un exemplu celebru de precizie este reclama la săpunul Dove 99,44 pur.
A treia regulă a credibilității ar fi documentația scrisă de autori obiectivi. Tu poți spune, dar dacă ea care nu are nimic de câștigat spune, este credibilă sigur.

Poate nu te-ai gândit la asta până acum, dar credibilitatea rămâne totuși o parte foarte importantă a personalității tale.

– Sunteți o persoană de cuvânt?
– Sunteți sută la sută de încredere?
– Sunteți sută la sută consecvent?
– Vă onorați întotdeauna obligațiile?

Un gând despre „Hai să îți spun ceva.. 🙃

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe