Ce gândești când faci mișcare?

Nu’s prietenă cu sala.  Cu asta am hotărât să încep. Fac parte din categoria de persone care nu se pot ține de mers la sală. Nu știu de ce. Și crede-mă, am încercat de câteva ori. De fiecare dată ori mă satur de fițele și selfie’urile celorlalți , ori de faptul că sunt pusă să fac mișcare între patru pereți.

Îmi place sportul. Fie că mai bat mingea de baschet uneori ( de dragul campionatelor din liceu) , sau mai dau o rachetă pe terenul de tenis, iubesc mișcarea în aer liber. Obișnuiam să alerg în fiecare dimineață sau seara, în funcție de cât îmi permitea munca. Iar acum, după ceva vreme de pauză de la asta, am dat start la alergat.

” Nu știu alții cum sunt dar eu” , când ies să alerg, mă simt o altă persoană. Mă scapă de frustrări, vicii emoționale și mă încarc cu energie . ( contrar poveștilor cum că te descarci de asta). Îmi place să fug de gânduri, să le las trântite de asfalt.

Bineînțeles, nu mă dau rotundă că o fac , pentru că nu sunt singura. Oricum nu mă dau eu de obicei rotundă, mie îmi place așa..mai paralelipipedică de fel, da’ asta e altă poveste.. Shhh🤫😅 ..

Deci am stabilit că se practică asta de mult. Mai exact cam de prin ‘700 , înainte de Hristos. Dar… ce gânduri ai, când te pui în mișcare?
La ce te gândești în timp ce alergi? Atunci când ești doar tu, asfaltul și căștile în urechi?

Gândurile sunt ca obiectele. Aşa cum îi poţi dărui unui prieten o portocală şi apoi i-o poţi lua înapoi, la fel poţi dărui şi lua înapoi un gând. De aceea, trebuie să învăţaţi tehnica corectă a manevrării şi manipulării gândului.

Nu degeaba zicea Eistein că gândurile pot influenţa trupul.

Cu cât îmi încarc mai tare gândurile, cu atât mai obosit îmi va fi corpul. Așa că, eu una, nu mă gândesc la nimic când alerg. Doar îmi savurez playlist’ul și mă pun în mișcare.

Așa…din când în când mă gândesc ce dulce să pregătesc, pe când ajung acasă… și ghici ce? ..mereu ajung să îmi fac pe plac! 😁

Tu ce gândești când faci mișcare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: