Eu cu mine și un dram de libertate


Atât am vrut, atâta am avut, vorba aia. Mi’am dorit ca totul să fie din nou ca înainte de mască și ținut în casă. Mi’am dorit iar o viață ” à la normalitate”. Și uite că acum o am. De când cu puțina relaxare, ar trebui să te simți altfel, nu? Adică eu una așteptam de un an asta și totuși…


E ca și atunci când simți că ți-e foame de ți se lipește stomacul de coloană 😂, și după ce mănânci, tot nu ești satisfăcut.
Și cred că asta e, pentru că de fapt nu îți e de ajuns. Sau poate că nu ai mestecat destul, și asta doar ți-a umplut stomacul, nu te’a săturat..

Așa e și cu lăsatul asta. Datul la o parte al măștii, doar pentru câțiva pași făcuți, unora nu li se pare că miroase a normal. Cel puțin mie da. Cât am dreptul să mă simt liberă? Doar câțiva pași până intru din nou în magazin sau în bus, și gata ! Nema zâmbet, că-i sub mască 😜.

Și ce dacă? Ținând cont de ceea ce am trăit cu toții de atâta vreme.. Cred că merităm un dram de libertate, chiar și preț de câțiva pași.Gata cu filozofatul, mă duc să pregătesc rujul. Apropo.. ce nuanțe folosești? 😜

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: