Episod de realitate

Sunt ACASĂ de mai bine de o săptămână. Și când spun acasă, e acasă în România mea frumoasă și la mama mea. Țin minte când eram copilă, mică și cu vise mari, speram și visam la „visul american” îi spun eu, acela de a deveni majoră și a pleca cât mai departe de casă să trăiesc o viață tumultuoasă. Apoi când am crescut, îmi doream concedii in afară, tropicale și interesante, mult mai interesante decât acasă, sau România, sau chiar țări apropiate. Mă visam peste mări și țări..

…..

Anul 2020-2021, pandemie, lockdown, restricții, nebunie… Și totuși când s-a pus problema unui concediu în sfârșit, am ales cu tot sufletul, mintea și cugetul să vin ACASĂ !Am verificat condițiile de călătorie, mă aflam pe lista verde, ceea ce însemna că încă pot să călătoresc liniștită, am cumpărat biletul de avion și am așteptat cu nerăbdare să vin. Zborul programat pe 28 mai, pe data de 27 mai în jur de 22 ora României, Anglia trece pe lista galbenă, ceea ce însemna că trebuie să am dovada vaccinului sau al unui test Covid PCR negativ ca să evit carantina de 14 zile la intrarea în România. Mai puțin de 24 ore la dispoziție pentru un test PCR, ceea ce m-a făcut să caut unul de urgență care a costat o sumă semnificativă de bani. În criză de timp nu credeam că voi reuși. Am reușit am venit! Pe data de 29 mai seara Anglia a ajuns pe lista roșie a României, ceea ce aduce cu sine carantină obligatorie de 14 zile la intrarea în țară.


Wowwwww.. Am scăpat ca prin urechile acului, am evitat carantina, cea ce mi-a lăsat timp de…vă povestesc mai târziu.


….

La întoarcerea în Anglia va trebui să fac oi perioadă de autoizolare de 10 zile și să programez și plătesc din timp două teste obligatorii.

Concediu de lux acasă, anul acesta! Doar drumul și testele m-au adus momentan la suma echivalentă cu un concediu la mare la soare, pe undeva prin Egipt, că tot e la modă anul acesta.

Dar… NICĂIERI NU-I CA ACASĂ! 😁

Poate să-mi spună cineva unde e făcută poza copertă a acestui articol? 🙃

P. S. Urmează niște episoade de travel blog, stay close.. 😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: