Prințesă fără prinț 5️⃣

Prințesa fără prinț și-a luat inima în dinți..

…și a deschis-o către iubire. Și-a dat seama că nu e de ajuns doar să stea cuminte și să aștepte apariția prințului, să vină el să o găsească, să o iubească și apoi fericiți toată viața să trăiască!

A realizat că e timpul, să-și înfrunte temerile, să lase la o parte, ba chiar să se elibereze de unele credințe limitative și să facă pasul. Că doar de unde să știe prințul că ea îl caută, dacă ea se ascunde sub plapumă.

Zis și făcut, a început să socializeze, să descopere după mult timp, cum este sau cum ar fi. Ca femeie, nu mereu ști ce vrei, dar cu siguranță ști cum ai vrea să fie, nu persoana, povestea. Și atunci cauți și îți faci timp să cunoști, să încerci să ști ce ți s-ar potrivi. Tot procesul de cunoaștere e o călătorie, când cineva te întreabă „vrei?”, nu întrebarea e importantă ci dacă te-a făcut să vrei, să înaintați împreună spre destinația poveștii tale. „Pe o femeie nu o întrebi dacă vrea, o faci să vrea!” și atunci ști că ești pe drumul cel bun și la capăt vei putea spune povestea, așa cum tu deja o știai, pentru că ți-o doreai și când îți dorești cauți până găsești, un prinț care să se încadreze și împreună să duceți povestea la un nivel de împlinire dincolo de cuvinte.E posibil, defapt mai mult ca sigur, să nu-ți iasă din prima, ba chiar la început să fi tu victima, dar adu-ți aminte, dacă nu încerci, nu ai de unde să știi,cum ar fi fost, cum să te apropii și cum să poți deosebi, atunci când alesul va apărea.

Nu ți-a ieșit din prima, învață lecția, dar nu tinde a descuraja, când ai decis să treci de etapa : „prințule, te mai aștept puțin”, tu ai ales să îți iei povestea și să o scrii,așa cum numai tu poți, pentru că numai tu știi ce îți dorești cu adevărat.

📸 Cover @jessicaharisonstudio

Dacă ai pierdut celelalte episoade din Prințesă fără prinț le găsești aici și aici, tot aici și încă puțin aici.. Povestea continuă..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: