Floare de mac, sunt frumoasă sau mă fac?! 🌺

Femeile frumoase se fac, nu sunt! Și aici vorbesc de exterior, că la interior toate suntem niște zeițe ale bunătății, frumuseții și a izvorului vieții!


O să intrați în dezacord cu mine aici și o să spuneți că o femeie frumoasă e una naturală, fără nimic, ci doar așa, cum se trezește ea dimineața. Nu vă contrazic, dar.. O femeie frumoasă e o femeie sigură pe sine, iar într-o lume a competiției, că asta e lumea femeilor, sigură pe tine poți fi doar după ce ți-ai băut cafeaua. Dar până să bei cafeaua, în fiecare dimineață, te trezești, te speli pe față, te piepteni, etc…exact ce ziceam mai sus, femeile se fac frumoase, nu sunt.

La întrebarea „cât de devreme te trezești dimineața ca să arăți atât de bine?”, vreau să spun atât, până tu îți fumezi țigara, eu sunt gata! Asta pentru că nu-mi ia mult să mă fac frumoasă, dar recunosc că o fac, mă fac, nu sunt. Frumusețe = un aspect îngrijit, o ținută apretată și încrederea în sine care se învață, nu se îmbracă! Și totuși unele se dezbracă ca să fie sigure pe sine. Ei bine, dacă știi cum să te îmbraci, nu trebuie să te dezbraci, ca să atragi atenția!

La întrebarea „pentru care dintre admiratori, te-ai făcut frumoasă?”, ei bine, pentru mine, ca să am ce admira de fiecare dată când trec pe lângă o oglindă, sau vitrină sau orice altceva în care mă pot vedea, dar adevărul e că femeile concurează doar cu alte femei, nu cu gusturile bărbaților!

La întrebarea „cât de departe ai fi dispusă să mergi pentru a fi frumoasă?”, răspunsul e, până la oglindă! Asta pentru că e singura părere a cui mă poate face să aflu răspunsul la această întrebare.

Na bun…acestea fiind spuse, mă întorc înapoi la ale mele treburi, am simțit doar nevoia să pun niște gânduri pe hârtie 📄…

Apropo de asta, știi ce mai face o femeie frumoasă? Să știe să scrie, dar mai ales să citească! Așa că, petrece cât timp dorești în oglindă, dar oferă tot atâta timp și cărților, ba chiar, pune o carte în fiecare parte a casei, a poșetei, a celor mai des locuri frecventate și citește, învață și aprofundează! Asta te va face cea mai frumoasă, dar nu uita, nu ieși nearanjată din casă. Ești femeie, ești simbol al vieții, al frumuseții și al continuității! 😘 🤗

P. S. Nu există nu ai timp…în loc să stai să te plângi, să invidiezi, să comentezi, să arăți cu degetul, acel timp folosește-l pentru tine. Puțin, mult, nici măcar nu contează..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: