Fericit cel ce învață să accepte ce nu poate schimba

Deschizi ochii.. 5:23… Golful vecinului de la 3 se chinuie să iasă din parcare.
Te speli pe față. Azi oglinda îți zâmbește, iar tu îți vezi pungile de sub ochi. Îi trântești și tu o urmă de zâmbet și fugi să dai drumul la cafea.


Sorbi pe fugă două guri și pui pe tine ce ai mai bun. Nu-ți vine să mergi la lucru, dar o faci. Că asta e rutina😅.
Ți-ai luat cafeaua în mână și ai plecat.

Fericirea agățată în păr, zâmbet pe față și te-ai dus.

Iubești să te vezi fericit și cea mai mare recompensă este să te vezi că zâmbești. Știi că viața poate fi dură, dar de-asta ești aici: să îți arăți că viața poate fi incredibilă, plină de culoare.


Schițezi totul că ar fi perfect, și crezi asta, dar nu știi niciodată că este de fapt cu tine. Îți ține companie în fiecare zi, într-o formă ușoară. Îți dă doar mici atenții din când în când. Îți aruncă semnale de alarmă, dar tu le ignori, că deh.. Dai vina pe oboseală, rutină.. Etc.Și ca să îi spun pe nume : depresia. Nu știi când apare, nu știi că îți face cu mâna în fiecare dimineață, deși tu îi zâmbești zilnic.
Altfel, depresia se instalează tot mai adânc în personalitatea celor vulnerabili, cuprinde până la urmă întreaga viață psihică.

Înainte să se întâmple
Un regim de viață echilibrat, care include exercițiile fizice de orice fel, evitarea stresului și a situațiilor conflictuale, a consumului excesiv de alcool, precum și un program de somn ordonat, poate reduce riscul apariției acestei afecțiuni.

Iar cel mai important.. În unele zile e nevoie să-ți creezi propriul răsărit.


În fiecare dimineaţă când te trezești, îți spui: “până aici totul e bine!” Fii bucuros pentru ceea ce ai, iar răsplata cuvenită o vei simți cu siguranță!


Există mult mai multe lucruri care ne sperie decât cele care ne rănesc și suferim mult mai des în propria noastră imaginație decât în realitate.


Așa că, Nu te baza pe altcineva pentru propria fericire și apreciere. Numai tu poți fi responsabil pentru asta. Dacă tu nu te iubești și nu te respecți pe tine însuți – nimeni altcineva nu poate face asta pentru tine. Acceptă-te așa cum ești, cu totul, cu bine și cu rău, și fă schimbările pe care TU le consideri potrivite, nu pentru că altcineva vrea să fii diferit. Momentele de fericire pe care le trăim ne iau prin surprindere. Nu le găsim noi pe ele, ci ele pe noi.


Nu ce ai, cine ești , unde ești , sau ce faci, te face fericit sau nefericit. Ci ce crezi tu despre toate astea!

Ne citim curând! 💋🌼

2 gânduri despre „Fericit cel ce învață să accepte ce nu poate schimba

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: